Tople nogavičke za boljši seks

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Med glavnimi razlogi za težave v spalnici so tudi hladna stopala.
Oglej si celoten članek

Oba sta polna strasti, predigra je na vrhuncu, poljubi in dotiki postajajo intenzivnejši, potem pa doživite hladen tuš. Začutite namreč partnerjeva ledena stopala, ki se vas dotaknjeo in strese vas po celem telesu. Strokovnjaki svetujejo, predvsem ženskam, da ne bodo prav nič manj seksi, če si bodo v hladnejših dneh obule tople nogavice.

S tem pa si bodo naredile še večjo uslugo. Rezultati raziskave so pokazali, da je kar 80 odstotkov žensk uspelo doživeti orgazem, medtem ko so jih v noge grele nogavice, medtem ko je med bosonogami vrhunec doživela le polovica žensk.

Po navedbah vodje raziskave Gerta Holstegea na hladna ženska stopala, poleg težav pri cirkulaciji telesa, vpliva tudi to, ali se ženske počutijo varno in udobno.

"Deli možganov, ki so odgovorni za anksioznost in strah, morajo biti izključeni, da lahko ženska doživi orgazem. Zelo pomemben faktor za orgazem pa je tudi primerna temperatura v prostoru," je še povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.