Torbica, ki stane pravo premoženje

Foto: Imaxtree Chanel Foto: Chanel Chanel Foto: Imaxtree Chanel Foto: Chanel Chanel Foto: Imaxtree Chanel Foto: Imaxtree Chanel Foto: Imaxtree Chanel Foto: Imaxtree Chanel Foto: Imaxtree Chanel Foto: Imaxtree Chanel
Chanelova torbica v obliki školjke, posuta z neštetimi naravnimi biseri, bi bila popolna poročna torbica, če ne bi stala pravo premoženje. Ne dvomimo, da bodo o nakupu luksuznega kosa vsaj malo premislile tudi tiste dame, ki jih večmestne številke sicer ne ganejo.
Oglej si celoten članek

Ob pogledu nanjo so modne navdušenke in ljubiteljice luksuza vzdihovale že med Chanelovo modno revijo za pomlad in poletje 2012. In prepričani smo, da globoko vzdihujejo tudi nekaj minut po tem, ko izvejo ceno te sicer čudovite in luksuzne torbice, ki so jo pri prestižni modni hiši poimenovali Shell Minaudieres.

Le za izbrance

Čeprav je bilo že na modni reviji jasno, da bo ta popolna poročna torbica stala pravo malo premoženje in da jo bo v rokah lahko držala le peščica izbrank, pa je cena, več kot 36 tisoč evrov, modne poznavalce kljub temu močno presenetila. Pri Chanelu ceno opravičujejo z ekskluzivno ročno izdelavo po naročilu in s številnimi pravimi, večbarvnimi sladkovodnimi biseri. In če mislite, da bi zaradi tega različica brez biserov stala veliko manj, se motite. Za svetlikajočo se, prav tako po naročilu in ročno izdelano torbico je treba odšteti nič manj skromnih 25 tisoč evrov.

Luksuz pač ni za vsakogar, vseeno pa se lahko vsaj malo posebno počutite s kratkim sanjarjenjem o popolni poročni torbici in poljubih na rajski plaži. Pokukajte v galerijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.