Tori končno prišla k pameti

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Tori Spelling naj bi izjavila, da se ne bo nikoli več ulegla pod nož lepotnega kirurga.
Oglej si celoten članek

Igralka, ki je kot najstnica zaslovela s serijo Beverly Hills, 90210, ima za sabo kar nekaj lepotnih operacij, med drugim korekcijo nosu in več operacij na prsih. Tega "krvavega športa" pa naj bi bilo zdaj konec. "Tori se v svoji koži končno počuti zelo dobro. Je v srečnem zakonu, ima štiri otroke in telo, ki ji ga zavida marsikatera 20-letnica," je reviji Closer izdal vir.

Tori je že pred časom povedala, da operacije na prsih obžaluje. To naj bi bil tudi razlog, da se bo za vse čase odrekla obiskom pri lepotnih kirurgih.

Zvezdnica se je poleg tega znebila strahu pred odvečnimi kilogrami. Ugotovila je namreč, da se ne bo zredila, če se bo zdravo prehranjevala, je še povedal insajder.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.