Tori potrdila nosečnost

Foto: Žurnal24 Tori Spelling Foto: Žurnal24 Tori Spelling Foto: Žurnal24 Tori Spelling Foto: Žurnal24 Tori Spelling Foto: Žurnal24 Tori Spelling
Tori Spelling je na Twitterju potrdila, da z možem Deanom McDermottom jeseni pričakujeta povečanje družinice.
Oglej si celoten članek

"Vem, da je bilo veliko ugibanj, zato sem hotela, da vsi slišijo od mene … Uradno je ... Z Deanom sva noseča!" je zapisala igralka na Twitterju. 36-letna Tori, ki je že februarja povedala, da je pripravljena na še enega otroka, je v nedeljo na podelitvi nagrad GLAAD pokazala rahlo zaobljen trebušček v široki črni obleki.

Z McDermottom že imata štiriletnega Liama in dve leti in pol staro hčerkico Stello. Dean je tudi oče 12-letnega Jacka, ki ga ima iz prejšnjega zakona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.