Tori si bo še naprej zatiskala oči

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Znan je razlog, zakaj Tori Spelling glede moževe nezvestobe ne bo naredila ničesar.
Oglej si celoten članek

Igralka Tori Spelling naj bi vedela za vse skoke čez plot svojega moža Deana McDermotta, vendar se je odločila, da bo vse skupaj ignorirala. Za to obstaja več razlogov.

Malo pred novim letom je v javnost pricurljala vest, da jo je Dean prevaral z 28-letno Emily Goodhand, ki je podrobno opisala noč z očitno spolnim manijakom. Dean naj bi bil namreč močno odvisen od seksa in naj bi od Tori, ki je od vzgoje in skrbi za štiri otroke popolnoma izmučena, zahteval, da seksata vsak dan. Goodhandovi je potožil, da v njunem zakonu ni seksa.

Po navedbah revije Star Dean vara na polno. V času sedemletnega zakona naj bi Tori prevaral z najmanj dvema ženskama. Tori je za vse to vedela.

"Dean ima dve ženski, ki jih redno videva in Tori ve za to. Ves čas mu grozi, da ga bo vrgla iz hiše, vendar tega ne stori. Ljubi ga in si sama sebi govori, da jo vara zato, ker potrebuje seks in da je od njega odvisen," je povedal vir blizu para. Deana naj bi prosila, da gre na odvajanje, vendar ji on nasprotuje.

"Tori se počuti brezupno in ne ve, kako rešiti zakonske težave," pa je povedal eden od njenih prijateljev. "Resnica je ta, da nima pojma, koliko ljubic ima Dean. Boji se, da se bodo začele javljati ena za drugo. Tori si namreč zelo želi, da bi Deanova nezvestoba ostala skrita očem javnosti."

Tori se še boji, da bi jo Dean pustil samo s štirimi otroki, in bi bila tako primorana za pomoč prositi svojo mamo Candy. Tega pa za nobeno ceno ne želi, zato se pretvarja, da je vse v najlepšem redu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.