Tori Spelling pristala v bolnišnici

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Novopečena mamica se od poroda svoje hčerkice v začetku meseca sooča s hudimi glavoboli, zaradi česar so jo sedaj zadržali v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Novopečena mamica Tori Spelling, ki je 10. oktobra rodila svojega tretjega otroka, malo Hattie Margaret, je le nekaj dni po prihodu domov iz porodnišnice dobila strašanske migrene. Tako jo je zaskrbljeni soprog Dean McDermott včeraj zjutraj odpeljal v bolnišnico, kjer so jo zadržali na preiskavah.

Malo preden jo je mož odpeljal v bolnišnico, je svetlolasa igralka še potožila na svojem Twitter profilu: "Je imela katera od vas po porodu nevzdržne migrene? Ali je to zaradi hormonov? Že tedne imam migrene in prav nič mi ne pomaga. :(“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.