Tori Spelling tretjič mamica

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Družina Tori Spelling in Deana McDermotta se je včeraj povečala za še enega člana.
Oglej si celoten članek

Plavolasa igralka Tori Spelling in njen soprog Dean McDermott sta včeraj postala ponosna starša še ene deklice. Novico je prek Twitterja razkrila mamica sama: "Naša družina je zelo vesela, da lahko oznani, da je bila 10/10/11 ob 7:08 rojena dojenčica Hattie Margaret McDermott," je zapisala zvezdnica ter objavila fotografijo hčerkinih malih stopal.

Zakonca imata skupaj že dva otroka, triletno Stello in štiriletnega Liama. Dean ima iz prejšnjega zakona še 13-letnega sina Jacka.

Potem ko je aprila oznanila, da je noseča, je Tori izjavila, da si s soprogom želita štiri otroke. Septembra pa se je popravila in povedala, da je bila ta nosečnost verjetno zadnja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.