Torijin mož je izjemno predrzen

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko se je vrnil s klinike za odvajanje, se je varajočemu možu Tori Spelling porodila nenavadna zamisel.
Oglej si celoten članek

Dean McDermott se je šel zdravit na kliniko, kjer je preživel 30 dni. Vzroki za to odločitev so bile napake, ki jih je naredil, bolečina, ki jo je prizadejal bližnjim, in želja, da postane oče in mož, kot si ga njegova družina zasluži. In ko se je vrnil domov, si je predrzno upal predlagati ženi Tori Spelling, da je zdaj čas, da se gre zdravit ona. Razlog je njeno brezglavo zapravljanje.

"Dean ji je rekel, da potrebuje pomoč, ker preveč zapravlja, zaradi česar ogroža svojo družino. Njeno zapravljanje nima meja ... Ima obdobja, ko ne zapravi nič, ko pa se spozabi, kupuje stvari, ki jih nihče ne potrebuje," je povedal vir.

So noči, ko Dean po navedbah vira ne more spati, ker ga skrbi, kako bodo odplačali vse račune. Tori se strinja, da glede tega potrebuje pomoč, vendar se izgovarja, da pri štirih majhnih otrocih za to nima časa.

Ali se bo res morala odločiti za zdravljenje, bo pokazal čas, je pa že priznala, da bi, če bi se ločila, bankrotirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.