Torijin mož na intenzivni

Foto: Žurnal24 Tori je jezna na moža, ker ni previdnejši in se ne zaveda pomembnosti družine.
Soprog igralke Tori Spelling se po nesreči z motorjem zdravi na intenzivnem oddelku v losangeleški bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik resničnostnega šova Dean McDermott je imel v torek blizu svojega doma v Los Angelesu prometno nesrečo. Z motorjem je trčil, pri tem pa se huje poškodoval. Po vsem telesu ima modrice, poškodoval pa si je prsni koš in pljuča. Po nesreči se ni mogel niti premikati.

"Hudo ga boli," je povedala njegova žena Tori Spelling. "Vse to je vzel kot znak, da je družina preveč pomembna, da bi tvegal svoje življenje. Najprej sem bila zelo jezna, da je dirkal z motorjem. Ko sem ga videla poškodovanega, sem vse pozabila. Moj največji strah se je uresničil," je še povedala zvezdnica, ki si je z možem zaradi motorja pogosto v laseh.

McDermott se je včeraj zahvalil svojim oboževalcem za spodbudna sporočila, ki so jih objavili na njegovem profilu na Twitterju. "Hvala za lepe želje. Ni prijetno imeti poškodovana pljuča, vse skupaj se predolgo zdravi. Danes se zelo slabo počutim," je zapisal.

Na intenzivni negi bo ostal še nekaj dni, zdravniki pa pričakujejo, da bo popolnoma okreval.

Triinštiridesetletnik je imel podobno nesrečo januarja letos. Takrat si je poškodoval lopatico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.