Toše in nerazumljiva igra usode

Foto: Žurnal24 Toše na promocijskem plakatu za varnost v prometu
Usoda je nerazumljiva, ker je tako nevljudna; vstopa, ne da bi potrkala.
Oglej si celoten članek

Da usoda resnično ne izbira poti, nam govori tudi plakat, ki je plod sodelovanja med podjetjem PROMOS™ iz Ljubljane in tragično preminulim Tošetom Proeskim, pop ikono Makedonije in preostalih prostorov nekdanje Jugoslavije.

Kot najmlajši ambasador Unicefa in velik ljubitelj otrok se je Toše Proeski nesebično odzval veliki preventivni akciji Naj me vidijo, ki jo je omenjeno podjetje izpeljalo v Makedoniji (pred tem tudi v Sloveniji, na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini). Odsevnih kresničk s poučnimi zgibankami so se razveselili najmlajši udeleženci v prometu – otroci prvošolčki, ki so nenehno izpostavljeni prežečim nevarnostim na makedonskih cestah.

Toše Proeski ni pomišljal, ko mu je bila akcija predstavljena. Kot angel varuh je stopil na čelo akcije Da spasime barem eden detski život (Da rešimo vsaj eno otroško življenje …). Zagotovo je tako rešil marsikatero otroško življenje, žal pa je prav cesta vzela njegovo, ki je obetalo mnogo. To pa je še en dokaz, kako se usoda z nami včasih kruto poigra. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.