Toševa žena

Tadej Toš in skupina The Latino Lovers so združili prijetno s koristnim in ustvarili pesem »Moja žena«, ki diši po Tadejevi hudomušnosti.
Oglej si celoten članek

Vsestranski Tadej Toš poletne dni preživlja kar se da produktivno. Poleg rednega nastopanja na gledaliških odrih, si privošči še urice druženja z glasbenimi kolegi zbranimi pod imenom The Latino Lovers. Združili so prijetno s koristnim in ustvarili pesem "Moja žena", ki seveda diši po Tadejevi hudomušnosti.

Simpatična oda ženskam je, kakor pravi Tadej, "praktični pripomoček" namenjen v uporabo možem, da bodo odslej lahko na kratek, vesel in enostaven način, s pesmijo na ustih povedali vsem okoli sebe, kakšno fejst ženo imajo doma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.