Toyota obuja pionirsko zamisel

Foto: Žurnal24 Pick-up je bil razkrit na avtosejmu v Detroitu.
Toyota je za nastop na avtosejmu v Detroitu pripravila hibridno konceptno različico kompaktnega pick-upa, ki sliši na ime A-BAT.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko so v razredu pick-up vozil osvojili dober del tržiščnega kolača, se Toyota vrača na pionirsko zamisel o proizvodnji modernih kompaktnih pick-up vozil, ki jo je postavila v kot pred desetletjem.



A-BAT je narejen za kupce, katerih življenske aktivnosti in potrebe za vozilom presegajo običajno ponudbo na tržišču. Po besedah proizvajalca študija predstavlja kompaktni avtomobil majhne porabe, napredne funkcionalnosti, velikih maneverskih sposobnosti, vse skupaj pa je zapakirano v enoto. A-BAT uporablja Toyotino Hybrid Synergy Drive tehnologijo in štiricilindrični bencinski motor ter solarne panele, ki sončno svetlobo pretvarjajo v energijo. Podrobnejše inforacije o motorjih in menjalniku za sedaj niso znane.



A-BAT je namenjen štirim potnikom, prtljažni prostor v dolžino meri 120 cm, medtem, ko se s spuščanjem pregradnih vrat prostor poveča na 180 cm. V osvetljenem prtljažnem prostoru je še električni priključek in komplet prve pomoči, prav tako pa se lahko zloži tudi bočne stranice. Potniški prostor krasi prenosna navigacija s 7-palčnim zaslonom, Wi-Fi Internet ter priključki za mp3 player in HDD.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.