Tožba: Družina Schumacher v težavah

Foto: EPA
Foto: EPA
V čast Michaelu Schumacherju je njegova družina ustanovila dobrodelno iniciativo Keep Fighting. Zapletlo se je …
Oglej si celoten članek

Januarja je Michael Schumacher praznoval 48. rojstni dan. Njegova družina je ta dan počastila z ustanovitvijo dobrodelne iniciative Keep Fighting, s katero želijo po besedah Schumijeve menedžerke Sabine Kehm pozitivno energijo, ki je družina nikoli ni izgubila, usmeriti v neko "silo, ki bo naredila nekaj dobrega“.

Nastala pa je težava, saj sta se oglasila dva zakonca, uspešna poslovneža, ki sta proti Schumacherjevi iniciativi začela pravni postopek. Leta 2013 sta namreč ustanovila blagovno znamko Keeping fight, pod katero prodajata oblačila za boksarje, del izkupička pa gre v dobrodelne namene. Kot je razložil odvetnik zakonskega para, obe družini tržita podoben produkt, zato obstaja nevarnost zamenjave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.