Tožba za milijardo dolarjev

Foto: 01-28-09 Rome, Italy Tom Cruise at the Rome premiere of 'Valkyrie', Auditorium 01-28-09 Rome, Italy Tom Cruise at the Rome premiere of 'Valkyrie', Auditorium
Toma Cruisa toži domnevni pravi avtor scenarija.
Oglej si celoten članek

Ustvarjalce filma Misija: Nemogoče – protokol duh toži Timothy Patrick McLanahan, ki trdi, da je film, izdan pred tremi leti, plagiat njegovega scenarija Head On iz leta 1998. Tožba, ki je težka kar milijardo ameriških dolarjev, je naslovljena na igralca in producenta Toma Cruisa, filmski studio Paramount Pictures in še nekaj producentskih hiš. Dokument je v celoti objavil portal Radar Online.

To pa ni edina vrtoglava tožba, v katero je bil v zadnjem času vpleten Cruise.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.