Tožba zaradi hiše z duhovi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Par iz New Jerseyja se je odločil za tožbo zoper lastnika, ki jima je dal v najem hišo, v kateri naj bi strašilo.
Oglej si celoten članek

Josue Chinchilla in Michele Callan sta se marca z otrokoma vselila v hišo v New Jerseyju, vendar je bilo žal kaj kmalu konec njihovega zadovoljstva – hiša naj bi bila namreč po njunem zatrjevanju zakleta. Par namreč trdi, da so se v hiši dogajali številni nenavadni dogodki, med drugim so se sama od sebe odpirala in zapirala vrata, slišati je bilo čudne glasove, šepetanja, družina pa naj bi doživela še številne druge stvari iz nepojasnjenih razlogov.

Družina se je tako že po enem tednu preselila v bližnji hotel in se odločila za tožbo zoper lastnika hiše Richarda Lopeza, ki naj bi jim tajil resnico o hiši, od njega pa zahtevajo nazaj plačano varščino v vrednosti 2.250 dolarjev oziroma okoli 1.700 evrov. Njegovi odvetniki sicer zatrjujejo, da si partnerja izmišljujeta, ker naj ne bi imela denarja za najemnino in naj bi se na tak način poskušala izogniti plačilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.