Tožba zaradi žene

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Pevca Robbieja Williamsa je doletela tožba.
Oglej si celoten članek

Robbieja Williamsa in njegovo ženo toži njun nekdanji asistent Gilles De Bonfilhs, ki trdi, da ga je Ayda spolno nadlegovala. Mati dveh otrok naj bi napol gola hodila po hiši, mu postavljala vprašanja o njegovem spolnem življenju in od njega zahtevala, da oceni njeno telo. Ko ji je Bonfihls očital, da se obnaša neprimerno, je izgubil službo.

Tudi Britney tožili
Podobna tožba je pred leti doletela Britney Spears. Njen nekdanji telesni stražar je od nje zahteval 10 milijonov dolarjev, ker se je pred njim slačila, ga spolno nadlegovala in pred njim spuščala vetrove.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.