Tožila bo svojega odvetnika

Foto: Žurnal24 Heather Mills flynet
Heather Mills namerava tožiti svojega odvetnika Mishcona de Reyo, ker z McCartneyjevim pravnim zastopnikom ni dosegel dogovora.
Oglej si celoten članek

Heather Mills © AFP

 
Nezadovoljna pa ni le Millsova , ampak tudi de Reya , ki pravi, da mu nekdanja manekenka dolguje dva milijona funtov. Zato jo je tudi tožil. Tej tožbi se Millsova le smeje. Kot pravi, si de Reya, ki ga je odpustila pred enim letom, ne zasluži niti ficka, saj so bili vsi njegovi nasveti nekoristni.

McCartney brutalen mož?
Heather se bo zato odslej zastopala sama. Prvič se bo lahko dokazala že v ponedeljek, ko se bo z nekdanjim možem spet srečala na sodišču. Poznavalci pravijo, se bo Heather sodniku spet poskušala prikazati kot žrtev. Manekenka namreč trdi, da jo je pevec večkrat brutalno pretepel. Od svojega nekdanjega soproga zato zahteva 50 milijonov funtov in skrbništvo nad štiriletno Beatrice.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.