Tožilec nič boljši od porednih zvezd

Foto: Žurnal24 David Schubert na sodišču z Brunom Marsom. (Foto: Youtube)
Tožilec David Schubert, ki je na sodišču preganjal zvezdnika Paris Hilton in Bruna Marsa zaradi posedovanja drog, se je znašel v istem košu. Ujeli so ga namreč pri kupovanju kokaina.
Oglej si celoten članek

David je lani preganjal slavno dedinjo Paris Hilton in glasbenika Bruna Marsa zaradi posedovanja drog, preteklo soboto pa so ga ujeli, kako je na ulici tudi sam kupoval kokain. Policija ga je aretirala in za vikend poslala za rešetke. 47-letni tožilec se zdaj sooča z enakimi obtožbami kot Paris in Bruno lanskega poletja.

 

Schubert je bil v Las Vegasu znan kot odličen tožilec, ki je preganjal največ zvezdnikov, prav tako je član komisije za boj proti drogam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.