Tožilec P. Diddy

Foto: Žurnal24
V uspešni seriji Na kraju zločina: Miami, ki jo lahko gledamo tudi na naših zaslonih, bo v vlogi tožilca nastopil raper P. Diddy.
Oglej si celoten članek
P. Diddy se bo pojavil kar v dveh epizodah priljubljene serije, ki se osredotoča na dogajanje v Miamiju na Floridi. Zaigral naj bi tožilca, ki pride v konflikt z glavnim junakom Horatiom, ki ga igra David Caruso. Nesoglasja naj ne bi bila vezana samo na primer, temveč tudi na zasebna življenja glavnih likov serije.

Diddy, ki se je rodil kot Sean Combs, se je že preizkusil kot igralec. Nazadnje v gledališču, kjer igra v predstavi A Raisin in the Sun. Spomnimo se ga tudi iz Bala smrti, Made in Death of a Synasty.

Izpod njegovega peresa naj bi nastajala tudi romantična komedija. "Pišem film, komedijo. Za ženski vlogi si želim Angelino Jolie in Sienno Miller,“ je razkril Diddy, ki v moških vlogah vidi Eddieja Murphyja.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.