Tradicionalna Popova promenada na novi lokaciji

Foto: POP-TV-2 Ana Klašnja Foto: POP TV Marjetka Vovk Foto: POP TV Miran Stanovnik Foto: POP-TV-2 Vid Valič, Domen Valič Foto: po Manja Plešnar, Ota Roš Foto: POP TV Mirela Lapanovič Foto: POP-TV-2 Ota Roš Foto: POP-TV-2 Suzana Lovec, Alenka Arko Foto: POP-TV-2 Tara Zupančič Foto: POP TV Alfa Mikić Foto: POP TV Tjaša Kokalj
Tradicionalna Popova promenada na novi lokaciji.
Oglej si celoten članek

Največja komercialna televizija je spet nazdravila na končano pomladno sezono in predstavila jesenski program. Promenade se je udeležila velika večina obrazov POP TV-ja. Tokrat so Popovo promenado prestavili na novo lokacijo – v Železniškem muzeju.

Goste je pozdravil generalni direktor PRO PLUS, gospod Pavel Vrabec, ki je predstavil shemo letošnje jeseni preko kratkih insertov produkcije programa POP TV, KANALA A in VOYO.

“So uspehi naključni? Nikoli nisem verjel v to. Verjamem pa v moč poguma in miselnost zmagovalcev. Verjamem tudi v našo jesen in danes vam bom premierno predstavil vsebine, s katerimi bomo ponovno dokazali, da je naše mesto na vrhu,” je ob predstavitvi jesenske programske sheme, ki vključuje Survivorja, Slovenija ima talent, Usodno vino, Ljubezen po domače in še mnogo več", je povedal Pavel Vrabec.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.