Tragedija in šok na koncertu Halida Bešlića

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Labinu na Hrvaškem je polna dvorana čakala na začetek koncerta Halida Bešlića. Kot predskupina je nastopila skupina Mrga, a se je njihov nastop končal tragično.
Oglej si celoten članek

Pevcu skupine Mrga Amirju Bojkiću "Mrgi" je po treh odpetih pesmih postalo slabo, piše regionalexpress.

Potem, ko je pozdravil prijatelje iz Pule se je zrušil na tla odra. Reševalci so več kot pol ure poizkušali z oživljanjem, a je pevec na žalost umrl.

V dvorani so zavladali šok, tišina. Mnogi so jokali, saj niso mogli verjeti, kaj se je zgodilo, piše spletni portal glasistre.hr. Vendar pa srce 53-letnega pevca ni zdržalo.

Obiskovalce koncerta so organizatorji prosili, da mirno zapustijo prizorišče.

Novica je šokirala prebivalce Labina in vse, ki so poznali umrlega pevca. Čeprav je večina vedela za to, da se Mrga bori s težko boleznijo, pa je bila smrt na odru nenadna in šokantna, še piše hrvaški spletni portal regionalexpress.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:07 13. Februar 2016.

    no ja, 53 let in slabo srce...je res šok na odru.

  • 15:11 13. Februar 2016.

    Počak, počak, vsi pridemo na vrsto.<br />Nekateri imajo to srečo, da tudi v zadnjem trenutku svojega življenja<br />delijo veselje z …

  • 12:11 13. Februar 2016.

    Zih je bil čist trezen in detoxan. Rip

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.