Tragedija Nede Ukraden, pevka v solzah

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Legendarna pevka Neda Ukraden te dni globoko žaluje.
Oglej si celoten članek

Neda Ukraden, ki je trenutno z družino na smučanju, je včeraj izvedela tragično novico. V 92. letu starosti ji je umrla mama Anđelija Ukraden. Pevka se že vrača v Beograd, za srbski Blitz pa je v solzah povedala:

"Kaj naj vam rečem, bila je moj angel varuh. Hvala ji za vse, kar je naredila zame, za vsako solzo, ki jo je potočila zame. Celo življenje mi je vlivala moč, zelo mi je težko. Čeprav je doživela visoko starost, mi je zelo žal. To je bila moja mama, kakšna energija, kakšna ženska. Neverjetno!"

Nedina mama je trpela za alzheimerjevo boleznijo in pevka je nedavno o tem javno spregovorila: "Zame je vsak obisk pri njej ena velika žalost, saj je nekdo, ki je celo življenje živel in delal zame, sedaj pa je resno bolna. Na dan je prišla najtežja in najbolj grozna faza alzheimerja. Sploh me več ne prepozna, ne ve, kdo sem, kaj sem, niti, kako mi je ime. Ko sem ji za rojstni dan prinesla torto, je osebje vprašala, kdo sem in kako mi je ime. Ni vedela, da sem to jaz, njena hči."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 07:07 10. Februar 2018.

    Idite u kurac vi , naslov in "novinar" tega prispevka ! Naj gre v Pole na pregled !

  • 10:56 9. Februar 2018.

    G. Neda, sožalje. Življenske zgodbe in smrt je zapisano vsakemu vendar kljub temu smo nepripravljeni ...

  • 08:01 9. Februar 2018.

    Bo vojaški pogreb vse interisente obveščamo da pelje zastonj vlak SAMO V ENO SMER

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.