Tragična novica: Britney Spears izgubila otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pop pevka Britney Spears in njen partner Sam Asghari sta izgubila otroka, je zvezdnica sporočila prek Instagrama.
Oglej si celoten članek

Spearsova je pred kakšnim mesecem razkrila, da pričakujeta prvega otroka, danes je prek Instagrama sporočila, da sta otroka izgubila.

"Z veliko žalostjo vas moram obvestiti, da sva izgubila v začetni fazi moje nosečnosti najinega čudežnega otroka. To je grozljiv čas za vsakega starša," je zapisala in nadaljevala: "Morda bi morala malce dlje počakati z oznanilom nosečnosti, a sva komaj čakala, da čudovito novico deliva z vsemi."

"Moč črpava iz najine ljubezni in še naprej se bova trudila širiti najino čudovito družino," je še sporočila in sledilce prosila za zasebnost v teh težkih trenutkih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:13 15. Maj 2022.

    ni edina ki ima težave na miljone ljudjem se to zgodilo na isti dan .. ista stvar

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.