Tragična smrt 29-letne pevke

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Indonezijska pop pevka Irma Bule je umrla 45 minut po ugrizu kobre.
Oglej si celoten članek

Foto: voyo.si irma bule "Nesreča se je zgodila med drugo pesmijo, ko je Irma stopila na kobro, ki jo je nato ugriznila v stegno,“ je povedal očividec. Irma je s kačami pogosto nastopala.

Ker je bila prepričana, da so tudi kobri odstranili strupnike, je zavrnila protistrup in nadaljevala z nastopom. Približno 45 minut pozneje pa so prekinili koncert, saj se je 29-letnica začela zvijati v krčih in bruhati.

Irmo so odpeljali v bolnišnico, kjer so zdravniki ugotovili smrt. Njeno smrt sedaj preiskuje policija.

Kobrin strup je izjemno močan. Ta čaka lahko z enim ugrizom pokonča celo slona.

Video prikazuje trenutek, ko je pevko ugriznila kača.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:52 8. April 2016.

    in zdaj naj bi se mi ta kura smilila, niti slučajno....neko bolano izživljanje na odru z živaljo nikakor ne odobravam, …

  • Živali so v prvi vrsti živali in šele potem hišni ljubljenčki. Pa če gre za pse, mačke al pa kače. …

  • 09:23 8. April 2016.

    žalostno, ....ampak kdor išče, ta najde slej ko prej

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.