Tragična zgodba: Sin velike glasbene zvezde v hospicu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Andrew Lloyd Webber je sporočil, da so njegovega sina premestili v hospic.
Oglej si celoten članek

Andrew Lloyd Webber je napisal veliko izjemno priljubljenih muzikalov. Med drugim se lahko podpiše pod hita Mačke in Fantom iz opere, ki še vedno razveseljujeta občinstvo po vsem svetu.

V skladateljevi družini pa že nekaj časa vlada žalost. Njegov najstarejši si Nicholas je namreč zbolel za rakom na želodcu. Diagnozo je dobil pred 18 meseci. 43-letnik, ki je šel po očetovih stopinjah, pa je sedaj zbolel še za pljučnico. Webber je sporočil, da je sin prestal najhujše, so ga pa premestili v hospic. 75-letnik se je oboževalcem zahvalil za podporo in pozdravil ekipo muzikala Bad Cinderella, ki je včeraj premierno nastopila na Broadwayju. "Žal mi je, da ne morem biti tam. Moje mesto je trenutno v Angliji," je še dejal zaskrbljeni oče petih otrok. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.