Trashfest temnih angelov

Foto: Žurnal24 (Foto: MySpace)
Trashfest prihaja v prestolnico in vse trash metal oboževalce vabi v Cvetličarno na koncert metalnega temačnega angela.
Oglej si celoten članek

Temačni angel metala bo ob 19. uri pristal v ljubljanski Cvetličarni in s svojih kril spustil trash metal bende, ki jih bo vodil evropski trash metal velikan, nemški Kreator, eden najstarejših in največjih evropskih metal bendov.

Sledila mu bosta kalifornijska Exodus, ki bodo predstavili komade z zadnjega albuma Exhibit B: Hte Human Condition, in Death Angel, filipinsko-ameriški trasherji s sveže izdanim albumom Relentless Retribution. Na odru se bo predstavila tudi mlajša grška trash skupina Suicidal Angels.

Temačni angel seveda pobira vstopnino. Z rezervacijo vas bo stala 23 evrov, v predprodaji 25, na dan koncerta brez rezervacije pa 29.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.