Traven se dogovarja z RTVS

Foto: Matej Leskovšek/Planet TV
Foto: Matej Leskovšek/Planet TV
RTVS Slovenija je na Twitterju potrdila pogovore z odgovornim urednikom informativnega progama in športa na Planet TV Bojanom Travnom.
Oglej si celoten članek

Foto: Twitter traven Čeprav nam je Bojan Traven pretekli teden, ko se je razvedelo, da je dal Uroš Slak, voditelj informativne oddaje Danes, odpoved, povedal, da Planet TV ne zapušča, pa se odgovorni urednik informativnega programa in športa na Planet TV očitno že dogovarja za prestop na RTVS.

Kot je na Twitterju razložila RTV Slovenija, se z Bojanom Travnom pogovarjajo o možnem sodelovanju na področju razvoja TV programov.

Traven, ki je na noge postavil informativno oddajo Svet na Kanalu A, se je ekipi Planet TV pridružil konec maja, in sicer kot direktor informativnega programa in športa. Sredi decembra je položaj direktorja prevzel Tomaž Perovič, Traven pa je od takrat dalje opravljal funkcijo odgovornega uredika.

"Bojan Traven je še vedno naš sodelavec in odgovorni urednik informativnega programa in športa na Planet TV. Morebitnih pogovorov med njim in RTV na Planet TV ne moremo komentirati," so za naš portal sporočili s Planet TV, na vprašanje, do kdaj bo njihov sodelavec, pa niso odgovorili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.