Travolta že ima ime za sina

Foto: Žurnal24 Zakonca bosta v nekaj tednih znova zibala. (Foto: Reuters)
Igralec John Travolta je že izdal, kako bo poimenoval svojega še nerojenega sina.
Oglej si celoten članek

John Travolta, ki s svojo ženo Kelly Preston v kratkem pričakuje svojega tretjega otroka, je sporočil, da bo sina poimenoval Benjamin, poročajo ameriški mediji.

"Nemogoče je držati skrivnost, še posebej tako čudovito. Želiva biti prva, ki bova delila to veselo novico, da v družini pričakujemo novega člana," sta zakonca sporočila maja letos, ko sta najavila, da je Kelly znova noseča.

Benjamin naj bi se rodil v roku treh tednov. 56-letni igralec in 47-letna Kelly imata desetletno hčerko Ello Bleu, njun šestnajstletni sin Jett pa je umrl januarja lani.

Zanositi sta poskušala več let, Travolta pa pravi, da je to čudež. Počutita se blagoslovljena ter ganjena zaradi podpore, ki jo dobivata z vseh koncev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.