Trebušček Juretove izbranke že raste

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Zvezda našega rensičnostnega šova Jure Štekar in Nina Bratovž sta se udeležila ene od zabav in pokazala, da njun prvorojenec že pridno raste.
Oglej si celoten članek

Od nas ste pred mesecem dni prvi lahko izvedeli, da sta zvezda našega resničnostnega šova Jure Štekar in njegova izbranka Nina Bratovž v veselem pričakovanju. Kot nam je zaupala bodoča mamica, hči znanega kuharja Janeza Bratovža, ju bo štorklja obiskala še pred poletjem, zato se Nini trebušček že pozna.

Z Juretom sta se namreč udeležila zabave ob promociji prihajajočega šova Bar in pred fotografskim objektivom ponosno pokazala tudi vidno zaobljeni Ninin trebušček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:04 25. Februar 2015.

    Oho kjer pogled naredi ta tip. Blue still look ;) Ma kak sanjski moski...iskali po debelini denarnice.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.