Trebušček Lili Žagar govori zase

Foto: Saša Despot Gostilna išče šefa Lili Žagar Foto: Saša Despot Gostilna išče šefa Lili Žagar Foto: Saša Despot Gostilna išče šefa Foto: Miro Majcen, POP TV Lili Žagar Foto: Miro Majcen, POP TV Lili Žagar
Potem ko je pred enim mesecem zanikala, da je noseča, je trebušček Lili Žagar včeraj govoril zase.
Oglej si celoten članek

Ko smo Lili pred enim mesecem povprašali, če pričakuje drugega otroka, nam je informacijo zanikala, čeprav je bil njen trebušček v rožnati obleki opaznejši kot po navadi. No, včeraj pa ga nismo mogli spregledati, saj je naš fotograf njen trebušček ujel v objektiv tudi s strani, in tako se kljub črni obleki lepo vidi, da je Lili skoraj zagotovo v blaženem stanju.

O Lilijinem zaobljenem trebuščku se je včeraj na veliko šušljalo tudi med občinstvom, po koncu šova pa smo o tem želeli povprašati tudi Lili, a se nam je izmuznila. Vsekakor pa lepi voditeljici iz srca čestitamo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:03 12. December 2012.

    Lili, čestitam!!!

  • 19:30 11. December 2012.

    Niti prva niti zadnja ki ga je fasala . Pa kaj ste vi debilni, koga briga njeno spolno življenje !!!

  • 12:44 11. December 2012.

    Pa dober no, hvala bogu da se sploh še kdo odloči za otroke...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.