Trebušček na plan

Foto: Imaxtree moda Foto: Imaxtree moda Foto: Imaxtree moda Foto: Shutterstock vaja trebuh Foto: Shutterstock vaja kardio Foto: Shutterstock hrana obrok Foto: Shutterstock hrana piščanec Foto: Shutterstock prehranski dodatek
Kratek top. Po dolgem času se na ulice vrača kratek top. Kupite ga z veliko mero samokritike.
Oglej si celoten članek

Trend. "Najbolj in boste s kratkim topom iz čipke ali svile v kombinaciji s tako imenovanim ciganskim krilom," pravi modna stilistka Nana Sojer.

Nikakor ne pozabite na barve, modni pa bodo tudi takšni, ki so okrašeni z gumbki. "Rokavi so lahko daljši ali krajši, veliko je takih s privzdignjenimi prsnimi košaricami," dodaja Sojerjeva. Poleg klasičnih kratkih topov so modni kratki modeli bombažnih majic čisto malo nad popkom.

Kratek top naj bi nosila dekleta in ženske z izklesano postavo in brez odvečne trebušne maščobe. Tistim z zmernim trebuhom modna svetovalka priporoča kombinacijo z visokim pasom. Do poletja je sicer še dovolj časa za oblikovanje trebuščka – v galeriji preberite nasvete nutricionista in osebnega trenerja Natana Hojča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.