Trend: povlecite iz omare bele nogavice!

Foto: Žurnal24
Modna industrija je v drugem tisočletju očitno izgubila ves navdih za iskanje novega in izvirnega, zato se po modne trende vrača v preteklost.
Oglej si celoten članek

Se spomnite, da smo še nedolgo tega pametovali, kaj so glavni moški modni grehi? No, eden od večjih je bil vsekakor nošenje belih nogavic v kombinaciji s sandali.

In kaj so si modni guruji zamislili za letošnje poletje? Točno to – kombinacijo belih nogavic in sandalov! To naj bi letos nosili tako ženske kot moški.

Material: Ker se vse vrača k naravi, je pri izbiri nogavic zelo pomemben material: tiste, v katerih boste korakali po zadnjih modnih zapovedih, so narejene le iz stoodstotnega bombaža. Sintetika je ''out''!
Vzorci: Letos ne gre mimo rožnatih vzorcev in vzorca kare, zato izberite bele novice, ki jih krasita prav ta dva vzorca. Mimo ne boste usekali niti s čistimi belimi nogavicami, ki jih krasijo črte (rdeče-modra kombinacija je še posebno zaželena).
Dolžina: Nogavice naj segajo LE do gležnjev. Z daljšimi boste brcnili v temo.

Pri sandalih, ki jih kombinirate z omenjenim belim modnim trendom, je izbira prosta – lahko si zamislite športne ali elegantne.

Ja, naši evropski bratje, Nemci in Čehi, bi ob tem novem trendu rekli verjetno le: ''Jasna stvar!'' Kako ga boste sprejeli vi, pa je drugo vprašanje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.