Trendi naslednjega poletja

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Oče in mama blagovne zanmke Gottex sta Izraelska zakonca Lea in Armin Gottlieb. Svoje prve kopalke sta ustvarila leta 1954, danes pa njuna znamka predstavlja odlično krojene kopalke in kopalne dodatke, ki se vsako leto predstavijo na tednu mode v New Yorku. Če vas kreacije navdušijo v tolikšni meri, da bi si naslednjo sezono želeli preživeti svoje počitnice v njih, se odpravite ponje čez lužo. Za njih boste odšteli nekaj več ali manj kot 170 dolarjev.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.