Trendi poročnih šopkov

Foto: Saša Despot Sanjska poroka Foto: Saša Despot Sanjska poroka Foto: Saša Despot Sanjska poroka Foto: Saša Despot Sanjska poroka Foto: Saša Despot Sanjska poroka Foto: Saša Despot Sanjska poroka Foto: Anže Petkovšek Sanjska poroka Foto: Anže Petkovšek Sanjska poroka Foto: Anže Petkovšek Sanjska poroka Foto: Anže Petkovšek Sanjska poroka
Le še dober teden nas loči do Žurnalove sansjke poroke na Predjamskem gradu. Poglejte, kakšen šopek bo imela nevesta in kako sta se bodoča mladoporočenca odrezala na plesnih vajah.
Oglej si celoten članek

Za šopek se bodo borile

Ne dvomimo, da se bodo Marinine prijateljice za poročni šopek borile, kot še nikoli, saj bo ta sestavljen po vseh zadnjih smernicah v cvetličarstvu. "V šopek bomo ujeli več vrst cvetja, vse od vrtnic pa do gerber, odtenki bodo rožnati in beli," razlaga Simon Ogrizek iz Pupa Velenje, ki za bodoča mladoporočenca pripravlja tudi prav posebno okrasitev vseh poročnih prostorov.

Plesno presenečenje

Marina in Alen pa bosta na poroki presenetila tudi s svojo plesno točko. "Na prvi pogled se mi bodoča mladoporočenca nista zdela preveč nadarjena, zdaj pa lahko rečem, da ples obvladata. Presenetila bosta tudi s prav posebnim in zabavnim plesnim vložkom, ki pa ga še ne bomo izdali," se je na plesni vaji v Boleru pošalila Janja Pušl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.