Trendi prazničnega okraševanja

Foto: Shutterstock zivljenje 03.12.13. bozicno drevo, smreka, foto: shutterstock
Pri okraševanju se je letos vrnila rdeče-bela kombinacija, ki spominja na čas naših babic.
Oglej si celoten članek

"Čim bolj bomo dodajali naravne oblike (denimo storžev, želodov, in ledenih sveč), tem lepša bo postajala smreka," razkriva Marka Karpen iz Pro-maka.

Barvne uspešnice letošnjega okraševanja jelke so bela, srebrna, zlata, rdeča in vijoličasta; vsaka barva poskrbi za drugačno vzdušje.

Jelka je lahko standardno zelena ali zasneženo bela, v obeh primerih pa v kombinaciji z barvitimi okraski polepša praznični prostor, v katerem stoji. "Zlata barva poskrbi za topel in prijeten dom," pravi sogovornica. Odločite se lahko tudi za nostalgično rdeče-belo kombinacijo ali pa za belo in srebrno, ki dasta prostoru pridih zasnežene pokrajine. Krasiti je mogoče tudi z lastnimi izdelki iz naravnih materialov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.