Trenutno najbolj zaželen pes v Hollywoodu!

Foto: Kristen Stewart Kristen Stewart Foto: FameFlynet Pictures Kristen Stewart Foto: FameFlynet Pictures Robert PAttinson, Reese Witherspoon Foto: FameFlynet Pictures Robert PAttinson, Reese Witherspoon Foto: FameFlynet Pictures Robert PAttinson, Reese Witherspoon
Vampirski parček Robert Pattinson in Kristen Stewart naj bi se po razhodu zapletel v spor za skrbništvo nad njunim pasjim ljubljenčkom.
Oglej si celoten članek

V nasprotju z drugimi hollywoodskimi pari, ki se po razhodu prepirajo zaradi skrbništva nad svojimi otroki, naj bi Robert Pattinson in Kristen Stewart, ki sta se razšla zaradi njene afere s poročenim režiserjem Rupertom Sandersom, zdaj bíla bitko za skrbništvo nad njunim psom Bearom, poroča RadarOnline. Igralka bo sicer dobila mačka Maxa, medtem ko naj bi Robert želel obdržati njunega mešančka, ki sta ga lani rešila iz zavetišča v New Orleansu.

"Ko se je Robert izselil iz njunega skupnega doma v Los Angelesu, ji je povedal, da želi Beara. Bilo ji je zelo hudo, saj sta ga skupaj posvojila in nanj je vedno gledala kot na njunega otročka," je povedal neimenovani vir blizu igralki. Zato naj se ne bi želela tako zlahka odpovedati kosmatinčku, ki ga je negovala, medtem ko je bil bolan, in ga vodila s seboj po svetu. "Želi si skupno skrbništvo," je še dodal vir.

Medtem pa naj bi britanski igralec v teh težavnih dneh našel zatočišče pri prijateljici Reese Witherspoon, s katero sta se spoprijateljila med snemanjem drame Voda za slone in ki naj bi mu odstopila svojo počitniško hišo v Kaliforniji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.