Tri čarobne besede, s katerimi boste osvojili vsakega moškega

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ta stavek je ultimativno osvajalsko orožje.
Oglej si celoten članek

Bi radi osvojili srce nedostopnega moškega? Ameriški psihoterapevt dr. Stephen Johnson trdi, da se noben moški ne bo mogel upreti ženski, če bo izustila te tri magične besede: Želim si te.

Učinek tega stavka bo večji, če ga bo slišal nepričakovano, na primer v službi ali na kavi. "Stavek bo razvnel vsakega moškega, ko bo vzet iz konteksta in ko ga bo slišal takrat, ko ga najmanj pričakuje,“ je povedal strokovnjak in razložil, da se v moškem telesu začno sproščati endorfini, ko ga presenetimo z nečim erotičnim.

Sadie Allison, seksualna terapevtka, pa razlaga, da je ta stavek zelo učinkovit tudi zato, ker ga je mogoče interpretirati na različne načine, kar daje domišljiji prosto pot. Poudarja pa, da je treba trenutek, ko mu ga boste zašepetali v uho, izbrati strateško.  

Dokazano Kako preboleti bivšega partnerja?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.