Tri leta ne sme blizu deklet

Foto: Žurnal24 Podobnih prizorov nesrečni najstnik naslednja tri leta ne bo doživel. (Foto: iSt
Najstnik, ki je želel pobegniti s svojim dekletom, gre za eno leto v zapor. Poleg tega se tri leta ne sme videvati z dekleti.
Oglej si celoten članek

Neki najstnik iz Wisconsina je želel s svojim dekletom pobegniti v Tennessee z ukradenim avtomobilom. Ko so ga dobili, mu je sodišče določilo nenavadno kazen: naslednja tri leta se ne sme videvati z dekleti, razen če mu to odobri sodišče.

Jordan S. Christensen je maja ukradel avtomobil svojim staršem in se s 16-letnim dekletom odpeljal do Memphisa. Za vsa svoja dejanja se je na sodišču opravičil.

Najprej pa bo 19-letni Jordan eno leto preživel v ječi. Kot zanimivost: sodišče je zapisalo, da tri leta ne sme videvati predstavnikov nasprotnega spola. Še vedno mu torej ostane možnost, da se videva z moškimi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.