Tri mesta za naj nakupe

Foto: Žurnal24 V Londonu obiščite Portobello Market. (Foto: Shutterstock)
Izkoristite čas razprodaj in se podajte na nakupovalni izlet v London, Pariz ali Barcelono.
Oglej si celoten članek

Spletna stran Msnbc.com je objavila top mesta za nakupovanje. Ker smo ravno v času razprodaj, lahko skočite po nakupih tudi prek meje. Če že nimate časa in denarja za tržnice Hongkonga, Bangkoka in Marakeša, se podajte na bližnje nakupovalne destinacije.

Alternativa v Londonu

Modne butike boste našli na Covent Gardnu, glavna ulica trgovin znanih blagovnih znamk pa je seveda Oxford Street. Pridih antike skriva Portobello Market, ljubitelji alternativne scene pa boste zagotovo navdušeni nad Camden Townom.

Pariz za dive
Nakupovanje v mestu visoke mode vam bo dalo prav poseben užitek. Srednjeveški labirint nakupovalnih ulic je Marais, prav tako ne smete izpustiti znamenite ulice Faubourg Saint-Honoré in avenije Montaigne. Morda boste malo manj evrov potrošili v priljubljenih lokalnih trgovinah, med katere spadata tudi Galeries Lafayette in Printemps.

Malo mešano v Barceloni
Katalonska prestolnica slovi po svojih kar pet kilometrov dolgih nakupovalnih ulicah – najbolj znani sta avenija Diagonal in Passeig de Gràcia. Tam boste na svoj račun prišli tako ljubitelji luksuznih blagovnih znamk kot tisti z malo manj debelimi denarnicami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.