Tri navade, zaradi katerih ste pod stresom

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vse tri navade se tokrat vrtijo okoli spanca, saj je prav pomanjkanje tega pogost krivec za stres in razdraženost.
Oglej si celoten članek

Pod stresom boste manj, če boste poskrbeli za kakovosten spanec. Odvadite se spodnjih navad.

Po bujenju dremež

Nič ni bolj stresnega, kot je prelaganje bujenja. Če tudi vi na budilki večkrat pritisnete na tipko dremež, preden zares vstanete, je morda prav to krivo za to, da dan začnete pod stresom. Se vam nato mudi v službo in skoraj vsak dan zamujate?

Vsak dan ob drugem času

Telo najbolje deluje, če se držite določenega ritma. In spanje je eden od pomembnejših. Če se le da, se v posteljo odpravite vsak dan ob istem času. Tako se boste izognili tudi nespečnosti.

Le nekaj ur na noč

Če mislite, da so dnevi prekratki, da bi v njem odkljukali vse obveznosti in si zato krajšate spanec, delate veliko napako. Pomislite na zdravje in se potrudite spati vsaj šest, sedem ur na noč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.