Tri pravila za čudovite trepalnice

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nanašanje maskare na trepalnice je enostavno opravilo. Za najboljši možni učinek pa je treba uporabiti nekaj trikov.
Oglej si celoten članek

Če si želite čudovite, polne in dolge trepalnice, uporabite trik, ki ga uporablja mojster ličenja Jordan Liberty. Ko kupujete maskaro, vedno kupite dve. Ena naj ima manjšo krtačko s kratkimi ščetinami, druga pa dolgo. "Najprej nanesite maskaro z manjšo krtačko, nato pa še z večjo krtačko, ki ustvari volumen," svetuje Liberty. 

Kupite maskaro, ki ima dodane vitamine, biotin in kolagen. Ne le da bodo vaše trepalnice čudovite, poskrbeli boste tudi za njihovo zdravje. 

Redno menjajte maskaro. "Vsake tri mesece zamenjajte maskaro. Po treh mesecih se maskara začne sušiti," opozarja lepotna strokovnjakinja Belinda Selene. Najpogostejša napaka, ki jo ženske delajo je, da "pumpajo" maskaro. Na tak način v maskaro potisnete zrak, ki jo hitreje izsuši.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.