Trije najpopularnejši parfumi leta

Foto: Žurnal24 Lady Gaga, Feme Foto: Žurnal24 James Bond 007 Foto: Žurnal24 Madonna, Truth or Dare Foto: Žurnal24 Britney Spears, Midnight Fantasy Foto: Žurnal24 Steps, Guilty Pleasure
Zvezdniška imena so izoblikovala tudi vrh lestvice najpopularnejših parfumov leta 2012.
Oglej si celoten članek

Prvo mesto je pripadlo verjetno najbolj razvpiti zvezdniški dišavi Lady Gaga, ki je med vsemi v Veliki Britaniji najbolj zaželena. Parfum Fame, je oboževalce obnorel letos poleti in čeprav ta (na srečo) ne vsebuje sperme in krvi, kot je Gaga sprva obljubljala, na prvem mestu kraljuje s kar 19 odstotkov večjo prodajo med prazniki, kot jo ima drugo uvrščena dišava.

Na drugo mesto se je uvrstil moški parfum James Bond 007, tretje mesto pa je pripadlo Britney Spears z dišavo Midnight Fantasy. Na lestvico desetih najbolj zaželenih sta se uvrstila še dva zvezdniška parfuma in sicer Madonnin Truth or Dare, pa tudi parfum skupine Steps, Guilty Pleasure.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.