Trije trendovski modni detajli

Foto: Žurnal24 detajli Foto: Zara Zara, 27,95 EUR Foto: Stradivarius Stradivarius, 29,95 EUR Foto: Mango Mango, 59,99 EUR Foto: Asos Asos, 23,87 EUR. Foto: www.net-a-porter.com Thierry Lasry, 375 EUR Foto: Mango Mango, 19,99 EUR Foto: Asos Asos, 13,26 EUR Foto: Asos Asos, 26,51 EUR Foto: H&M H&M, 2,95 EUR
Veliki trije, ki ponosno kraljujejo poletju, so sandali, sončna očala in dodatki za v lase.
Oglej si celoten članek

Minimalistični koraki

Letos bomo korakali lahkotno. Čez dan se bomo sprehajali v sandalih s tankimi pasovi in ravnim podplatom. V ospredju so nežni ude odtenki z drobnimi detajli, kot so zakovice in pisani kristali.

Spogledljivo

Pogled mu ukradite s sončnimi očali, ki naj izstopajo vsaj z barvo zaščitnih leč. Pogumnejše se odločite za okvirje z opaznim vzorcem, za še bolj drzne pa so prava izbira okvirji z igrivimi dodatki, kot so mini cvetovi.

Aloha poletje

Od cvetov se še kar ne bomo poslovili. Čisto po špansko ali pa tako, kot da bi počitnikovali v tropskih krajih, si jih bomo pripeli v lase. Kaj še čakate?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.