Trik, ki lahko reši vaše življenje

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kako se rešiti, če imate roke zvezane z lepilnim trakom?
Oglej si celoten članek

V ameriški oddaji Dateline NBC, v kateri razpravljajo o resničnih zločinih, so govorili o oboroženem ropu, med katerim je bila žrtev zvezana z lepilnim trakom, zato je novinarka s pomočjo nekdanjega zaposlenega pri Cii gledalcem pokazala trik, ki bi žrtvi lahko pomagal. Roke, zvezane z lepilnim trakom, je treba dvigniti nad glavo, nato pa hitro spustiti in lepilni trak se bo zrahljal.

Posnetek je na spletu sprožil vročo debato. Nekateri so poudarili, da bi le neumen ugrabitelj žrtvi roke zvezal pred telesom, drugi pa so se televiziji “zahvalili”, da so zločincem pokazali, kako žrtev ne smejo zvezati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.