Trik, s katerim boste izvedeli, če si lahko pobarvate lase

Foto: Shutterstock ženska barvanje las
Se odločate za barvanje las? Preverite, če je priporočljivo.
Oglej si celoten članek

Če imate uničene lase, boste z barvanjem njihovo zdravje samo še poslabšali. Lasje morajo biti zdravi, če želite, da so po barvanju videti lepo. Če se boste odločili, da si boste lase pobarvali sami in ne pri frizerju, bodite pozorni na zdravje svojih las. Naredite hitri test.

S prsti odstranite pramen las in ga počešite, zravnajte. Na pramen las nakapljajte nekaj kapljic vode in opazujte, kako se voda vpija v pramen las.

Če lasje vodo vpijejo v manj kot 10 sekundah, so preveč uničeni, zato jih raje ne barvajte.

Lase uničuje nepravilno česanje, prekomerna uporaba likalnikov za lase, nenehno barvanje in uporabljanje peroksida. Zaradi vseh teh dejavnikov las izgublja vlago, zato popoka in se začne cepiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.