Trik za odmrzovanje vetrobranskih stekel, ki ima že 3,7 milijona ogledov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ga poznate?
Oglej si celoten članek

Čeprav so prvi decembrski dnevi predvsem deževni, prihajajo tudi hladnejši meseci, ko bomo ponovno "gulili" led in sneg z vetrobranskih stekel. Tik Tok uporabnica Sara Deutch pa je razkrila trik, ob katerem ne boste več zmrzovali, temveč v udobju avtomobila najhitreje dosegli želen rezultat.

Sara ga posname vsako zimo, trik pa je v tem, da vklopite gretje vetrobranskih stekel in spustite oba senčnika, nad voznikovim in sovoznikovim sedežem, s tem topel zrak zadržite na predelu stekel, kar poskrbi, da se led hitreje stopi. Preverite v videu. 

@saraedeutsch Teen drivers need to know this! Frozen windshield are about to be a thing with all the cold and snow #winter #buffalosnowstorm #winterweather #snow #teendriver ♬ original sound - Sara Deutsch
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.