Triki, s katerimi boste tudi brez ličil videti fantastično

Foto: Profimedia
Debela plast ličil je še za poleti zelo moteča. Razkrivamo trike, s katerimi boste svoj makeup kovček do zime lahko postavili v kot.
Oglej si celoten članek

1. Piling
Nekatere ženske so se odpovedale pilingu, ker mnogi pilingi vsebujejo alkohol in druge za občutljivo kožo neprimerne snovi. A piling je za zdravo kožo bistvenega pomena, saj odstranjuje odmrle celice, zaradi katerih je naša polt videti bleda in neenakomerna. Poskusite encimski piling, ki je zelo nežen in ga lahko uporabite tudi dvakrat na teden. Vaša koža bo zasijala in puder lahko vržete v koš.

2. Uporabljajte serum
Madeži na koži, velike pore, suha koža? Za vse to obstaja rešitev. Serum bo izboljšal strukturo kožo, zmanjšal pore in poskrbel za brezhibno polt. Slednje je mnogokrat vidno že po prvi uporabi. Če imate zelo suho kožo, uporabite še olje.

3. Pazite na obrvi
Obrvi predstavljajo okvir našega obraza, zato je pomembno, da nanje ne pozabimo. Kakšna oblika obrvi ustreza vašemu obrazu, lahko preberete TUKAJ.

4. SOS nasveti za bolj bele zobe
Lep nasmeh nas takoj pomladi. Obarvanih zob se lahko znebite z nekaterimi zobnimi pastami, če pa so madeži preveč trdovratni, pa vam lahko pomagajo strokovnjaki. Tehnik za beljenje zob je dandanes že kar nekaj. Pasto, ki bo prosvetlila vaše zobe, pa si lahko naredite tudi sami. Na žlico s kokosovim oljem natrosite nekaj kurkume. S to pasto si zobe umivajte vsak dan. Pasto po nanosu pustite delovati 5 minut, nato pa zobe umijte še z navadno zobno pasto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.