'Trkaj je nebrušen diamant'

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Sinoči je predpremiero doživel novi videospot Trkaja in Benča, Ta noč je moja. Skladbo, ki je nastala pred več kot dvajsetimi leti, je v sodobno različico preoblekel Trkaj in jo znova obudil.
Oglej si celoten članek

Novo različico zimzelene melodije sta javnosti prvič predstavila glavni krivec Rok Trkaj in stari maček Janez Bončina - Benč . Pod vizualno podobo pesmi Ta noč je moja se je podpisal režiser Marko Ružič , ki je že snemal z obetavnimi slovenskimi raperji, med drugim tudi z Zlatkom Čordićem . "Glavna ideja je bila posneti spot v stilu 30. let prejšnjega stoletja. Pri tem izdelku je zanimivo to, da ni nobenih sodobnih zvokov, le zimzelene melodije," pravi Marko.
 

Trkaj je sinoči predstavil svoj novi videospot. © Dejan Mijović

 

Nova preobleka je všeč tudi Benču, ki pravi, da je Trkaj zelo dobro opravil svoje delo. "Original ima svoj karakter, nova verzija pa je narejena za današnji čas, zato sta obe skladbi zelo zanimivi. Mladi vidijo stvari drugače in jih ustvarijo času primerno." Benč, ki je s Trkajem že sodeloval, meni, da je mladi slovenski raper nebrušen diamant, saj ima še veliko povedati.

Najprej nogomet, nato predstavitev spota

Trkaj je novi izdelek predstavil ravno na dan finalne tekme med Manchestrom in Barcelono, zato je predpremiera videospota morala počakati do zadnjega sodnikovega žvižga. "Jaz sem sicer navijal za Manchester, ampak je Barcelona igrala zares dobro," je še povedal zvezdnik večera.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.