Trojni užitek za dolge noči

Foto: Žurnal24 Stimulator vas bo razbremenil vsakdanjega stresa.
Čutni stimulator s tremi nastavki bo odkril vaše erogene cone in vam nudil neskončne užitke.
Oglej si celoten članek

Bi si radi popestrili spolno življenje? Ne glede na to, ali ste samski ali vezani, bo naslednja spolna igračka kot nalašč za vas! Predstavljamo vam nekaj novega in drugačnega – stimulator Triple Joy Bullets. Vsebuje kar štiri različno oblikovane nastavke v rožnati barvi, za neskončne vibracije, ki vam bodo prinesle še večji užitek, pa potrebujete le še baterije. Z nastavki boste doživeli nepopisne občutke, z njimi pa tudi raziskali še skrite erogene cone v in na svojem telesu.

Sodelujte v nagradnem kvizu
Stimulator Triple Joy Bullets pa je lahko z malo sreče tudi v vaši postelji. Če boste pravilno odgovorili na nagradni kviz in imeli srečo pri žrebanju, potem ste lahko prepričani, da vam med rjuhami ne bo nikoli več dolgčas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.