Trump bo z inavguracijo dobro zaslužil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
To bo vsaj malo zacelilo rane …
Oglej si celoten članek

Predsednik Trump se inavguracije Joeja Bidna jutri ne bo udeležil, bo pa njegov hotel v Washingtonu z veseljem sprejel vsakogar, ki si želi biti del tega velikega dogodka. Za zasoljeno ceno ...

Cena za nočitev z 19. na 20. januar je namreč kar petkrat dražja in stane 2,225 dolarjev na noč, prenočiti pa je treba vsaj dvakrat. Soba v hotelu sicer stane 400 dolarjev na noč.

Kot je znano, se predsedniški par z zakoncema Biden nista dobila na popoldanskem klepetu, kot veleva tradicija, je pa Bela hiša Trumpovemu nasledniku poslala povabilo za nočitev v hiši za goste Blair House. Biden, ki je sicer nameraval prespati v hotelu, je povabilo sprejel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.